Marion Keijzer Fotografie

 

Info/Contact

Stuur e-mail mail_outline  

Welkom op mijn site, ik hoop dat mijn werk je aanspreekt.

Mijn naam is Marion Keijzer (1951) en ik fotografeer al sinds mijn 15e. Ik zat toen op het schippersinternaat en raakte geïnspireerd door de passie voor fotografie van een pater.

Ik volgende de opleiding fotografie aan de foto vakschool te Apeldoorn in wat je nu zou noemen het 'analoge tijdperk'. Dus het echte handwerk nog, waarbij we onze eigen chemicaliën maakten en in de donkere kamer werkten met negatief en papier.

Dit nam een groot deel van de opleiding in beslag. Echt fotograferen leerde ik veel later aan de Fotoacademie te Amsterdam.

Na 20 jaar als Pedagogisch medewerker gewerkt te hebben, heb ik de overstap gemaakt naar freelance fotograaf. De hoofdmoot van mijn werk was het maken van foto's voor de hippische sport en journalistieke reportages. Ook dit werk heb ik zo'n 20 jaar gedaan.

Mijn passie is echter breder. Alles wat ik tegenkom en mooi vind of mij raakt, leg ik op mijn manier vast. Toen ik na mijn pensionering de hectiek van presteren achter me kon laten, ben ik ook meer de rust en de natuur gaan opzoeken. Bijna iedere dag kun je me dan ook voor dag en dauw vinden op de velden en in de bossen.

En blijf me daar verwonderen over alle schoonheid, die je terugziet in mijn foto's.

Waar ik het mee doe?

Een goed oog.


Als u geïnteresseerd bent in een foto, zowel in print versie of als digitaal bestand, neem dan via de mail contact met mij op. Stuur e-mail* Invoer verplicht
Website by Folibee